• اصفهان - شهرک صنعتی امیرکبیر - خیابان عطاالملک - فاز 1 - شماره 654
  • 03133878952

ساخت قطعات و تجهیزات استراتژیک صنایع نفت

استفاده از به روزترین چاپگرهای سه بعدی

پیشرو در خدمات فنی مهندسی


تولید پلاسما در زیر آب با کمک چاپ 3بعدی

ژانویه 20, 2020

ارسال شده توسط عرفان

دسته بندی اخبار تکنولوژی, پرینتر سه بعدی, مقالات

محققین چاپ سه بعدی از پنجه سه گانه میگو جهت تولید پلاسما در زیر آب استفاده کرده‌اند.

پلاسما طبیعی چگونه در زیر آب تولید میشود؟

یک ضربه محکم و ناگهانی از میگو snapping ( معروف به میگو تپانچه) میتواند چنان فشاری ایجاد کند که باعث ایجاد یک فلش نور و دمای 3000 درجه فارنهایت میشود و پلاسما تولید میکند ( حالتی از ماده که الکترونها از اتمهایشان آزاد میشوند).

پلاسما طبیعی

محققین دانشگاه A&M  تگزاس از پرینت 3بعدی برای شبیه سازی پنجه میگو تپانچه استفاده کردند که تقریبا پنج برابر اندازه اصلی است و تقریبا با همان سرعت واقعی بسته میشود. هنگامی که میگو در حال چنگ زدن به چنگال خود است ، یک فوران آب به اندازه کافی سریع شلیک می کند تا حبابی ایجاد کند که با فرو ریختن ، صدای بلند ایجاد می کند و نور را ساطع می کند. تیم از تصویر برداری سریع برای مشاهده حبابهایی که پنجه مصنوعی تولید میکند و همچنین دوربین دیگری که فلشهای کم نور وابسطه به پلاسما را ثبت میکند استفاده کردند.

محققان می توانند با کاهش حجم عمده ای از پنجه ، اثر بخشی در ایجاد پلاسما را بیشتر کنند ، زیرا بر خلاف میگو ، پنجه رباتیک به عضلات حجیم برای کار نیاز ندارد.

دکتر David Staack، استادیار دانشگاه J. Mike Walker ’66 در دپارتمان مهندسی مکانیک می گوید: “طراحی مکانیكی الهام گرفته از زیست محیطی به ما اجازه می دهد آزمایش های مكرر و پیوسته روی تولید پلاسما انجام دهیم و افزایش قابل توجه راندمان نشان دهیم”

استاك گفت: استفاده از چاپ سه‌بعدی در پیشرفت این پروژه مؤثر است و به محققان این امکان را می دهد تا یك مدل دقیق و مقیاس یافته از پنجه میگو را به گونه ای ایجاد كنند كه تا چند سال پیش غیرممكن بود.

محققان در حال تحقیق هستند که آیا تکنیک های مشابه ممکن است برای ضد عفونی کردن آب با پلاسما مفید باشد.

منبع : 3ders.org


اشتراک گذاری