• اصفهان - شهرک صنعتی امیرکبیر - خیابان عطاالملک - فاز 1 - شماره 654
  • 03133878952

ساخت قطعات و تجهیزات استراتژیک صنایع نفت

استفاده از به روزترین چاپگرهای سه بعدی

پیشرو در خدمات فنی مهندسی


ماسک تنفسی پرینت سه بعدی Amphibio

آگوست 6, 2019

ارسال شده توسط عرفان

دسته بندی اخبار تکنولوژی

Jun Kamei، فارغ التحصیل کالج سلطنتی هنر لندن (RCA) یک ماسک تنفسی پرینت سه بعدی شده به نام Amphibio را به عنوان بخشی از پایان نامه فارغ التحصیلی خود ساخته است.

Amphibio، یک ماسک تنفسی پرینت سه بعدی شده دو بخشی شامل یک آبشش و یک ماسک تنفسی می باشد. این وسیله به منظور تنفس کامل در زیر آب طراحی شده است

وی یک نمونه اولیه از Amphibio را ساخته است. اگر چه در حال حاضر این وسیله به اندازه کافی برای حفظ کامل تنفس انسان اکسیژن تولید نمی کند اما قادر به جذب اکسیژن از آب و آزاد کردن دی اکسید کربن می باشد، به این معنی که پتانسیل برای استفاده جهت تنفس را دارا است. وی تصور می کند که این وسیله در آینده زمانی که اقیانوس ها بالا آمده و انسان مجبور به گذراندن مقدار زیادی از زندگی خود را در آب می شوند، به یک بخش ضروری از زندگی تبدیل شود.

او توضیح داد: “پیش بینی می شود تا سال ۲۱۰۰ درجه حرارت زمین ۲/۳ درجه سانتیگراد افزایش یابد و موجب بالا آمدن سطح دریا و به زیر آب رفتن مناطق ساحلی شود.”

این ماسک تنفسی پرینت سه بعدی طراحی شده است تا انسانها بتوانند در زیر آب نفس بکشند. وی به جای تمرکز بر روی ایده منفی و متضاد «جهان غرق شده»، یک دیدگاه خوش بینانه از آینده ارائه می دهد که در آن انسان ها در اقیانوس ها همانند روی زمین تنفس و زندگی می کنند.

این ماسک تنفسی پرینت سه بعدی سفید در اطراف گردن و و قفسه سینه قرار گرفته و به عنوان آبشش عمل می کند. درون این وسیله خالی و حاوی هوا است که می تواند از طریق ماسک که با یک لوله به آبشش متصل می شود عمل نفس کشیدن را ممکن کند. این آبشش از یک ماده هیدروفیلیک ساخته شده است که با جذب اکسیژن و رها کردن دی اکسید کربن جمع شده عمل تنفس را ممکن می سازد. منافذ میکروسکوپی موجود به هوا اجازه عبور داده اما هر گونه نفوذ آب را متوقف می کند.

ماسک تنفسی پرینت سه بعدی

 

این تکنولوژی با الهام از حشرات غوطه ور روی آب که در زیر آب از طریق یک لایه نازک از هوای به دام افتاده روی سطح پوستشان که همانند یک آبشش عمل می کند زنده می مانند، ساخته شده است.

وی برای ساخت این دستگاه، فیلامنت های پرینت سه بعدی سفارشی را تولید کرد. این طراح تصور می کند زمانی که تکنولوژی های پرینت سه بعدی به راحتی در دسترس باشند، مردم می تواند این فیلامنت ها را خریداری کرده و لباس های منحصر به فرد و متناسب با شکل بدن خود را پرینت سه بعدی کنند. مواد جدید تولید شده می توانند با استفاده از تکنولوژی تولید افزودنی جدید شکل های پیچیده ای تشکیل دهند.

این پروژه در آزمایشگاه طراحی RCA-IIS Tokyo Design Lab (یک استودیوی طراحی تجربی) و از طریق همکاری بین RCA و دانشگاه توکیو ایجاد شد.

اگر چه نمونه اولیه فعلی به اندازه کافی توسعه نیافته است تا بتواند به طور کامل تنفس انسانی را حمایت کند، اما می تواند با ترکیب با یک مخزن گاز کوچک عمل کند. در آینده ای نزدیک، این وسیله می تواند به مصرف کننده اجازه دهد که در مدت زمان طولانی با تجهیزات کمتر زیر آب غواصی کند.

گام بعدی این طراح توسعه دستگاه به گونه ای است که بتوان آن را بر روی انسان آزمایش کرد. برای ایجاد اکسیژن مورد نیاز برای تنفس انسان این وسیله باید ۳۲ متر مربع آبشش داشته باشد.


اشتراک گذاری